söndag 6 mars 2011

Vi i Vasastan

Min mamma brukar berätta om hur jag som barn en gång skrattade högljutt inifrån badrummet. Det här var under några av de mindre välställda åren av min uppväxt och anledningen till att jag skrattade var att det stod något roligt på toalettpappret. Pengarna var nämligen slut för månaden och vi hade snott servetter från Pressbyrån. As fine as Lambi.

Har du någonsin sett dessa så vet du att de har korta budskap som ska få dig att må bra, till exempelvis "Du ser stark ut idag". På den jag hade i min hand stod det "Du är en riktigt gobit" och detta fick min 10 år mogna humor att försätta mig i ett tillstånd av extas.

Därför blev det en deja vu-liknande känsla i natt när jag inifrån badrummet hos Salsa i hans nya lägenhet på Birger Jarlsgatan kunde höras i ett euforiskt tillstånd. Även denna gång var det brist på papper producerat för ändamålet, det var så illa att det var brist på i stort sätt allt papper!

Vad som fanns att tillgå var en gratistidning kallad "Vi i Vasastan". Så nu kan jag aldrig mer säga att borgerlig press eller gratistidningar inte ens duger till att...

Bäst just nu: Hotell Malmen, Imperiet och irländska sjuksköterskor på snabbvisit i Stockholm. Det var en riktigt rolig utgång igår och bra inflyttningsförfest hos Salsa. Nu blir det jobb i flera helger så det här behövde jag!
Krogbilder ska vara tagna med mobil. De ska vara suddiga och glad.