torsdag 10 februari 2011

Knep och knåp i Karibien

Kameran är tillbaka och det visade sig att jag mot mitt vetande använt kameran under kvällen när vi festade i det öde hotellet. Vad jag just nu försöker göra är att lägga samman pusselbitarna från kvällen och skapa en sammanhängande historia och bringa klarhet kring några frågor, detta är vad jag har att jobba med;

Detta är alltså en av de vakter som när festen började hade ett pumphagelgevär men som efter några glas rom nu tycks ha förlagt det i sin strävan efter att vilja bli DJ. Var geväret är vetefan men med tanke på hans hållning gissar jag på att det återfinns hos fotografen.
Detta är jag och en finska med ett finskt namn och där bakom återfinns en annan finsk med ett finskt namn.
Detta ser ut som en ihoppackning av kvällen och hon till höger heter Jane och trots mitt ansiktsutryck är det inte som det ser ut.
Av dessa tre bilder (en är censurerad) har jag lyckats komma fram till att kameran antagligen åkte ur fickan i samma veva som jag diskuterade att bada i poolen med finskorna, att någon sköt DJ:en och att mina skor är blöta för att det regnade (se sista bilden). Se där, svårare eller värre än så behöver det inte vara!

Bäst just nu: Gårdagens valsafari, en blogginlägg om detta kommer.